Solkompaniet

Vi bygger det hållbara samhället - på riktigt!

 

Solkompaniet är störst i Sverige på solcellsmarknaden och arbetar med solcellsinstallationer över hela landet. Företaget startades 2010 av Lars Hedström och Petter Sjöholm, som är två av Sveriges mest erfarna solcellsentreprenörer med erfarenhet av att driva solcellsföretag sedan 2002. Därmed har Solkompaniet mångårig erfarenhet av allt från storskaliga system till småhus.

 

Solkompaniet ser solen som en grundpelare i ett framtida svenskt hållbart energisystem och drivs av att kunderna ska få de allra bästa solcellsanläggningarna.

 

Parallellt med installationsverksamheten finns även en konsultverksamhet, med specialistkompetens inom solceller och laddinfrastruktur, som vägleder allt från fastighetsägare, byggfirmor och arkitekter till energibolag, kommuner och politiker.

 

Solkompaniet sysslar även med forskning inom solcellsområdet. Genom en industridoktorand skapas möjligheter att driva utvecklingen framåt och att ständigt ligga i framkant. Solkompaniets ambition är att bygga det hållbara samhället på riktigt - Elbilslandet Gotland är en stor och konkret del av denna målsättning!

Installationer

Solkompaniet installerar stora som små solcellsystem över hela Sverige.

Läs mer här.

Konsjulttjänster

Solkompaniet har specialistkompetens inom solelproduktion och laddinfrastruktur.

Läs mer här.

Kontakt

Har du frågor eller vill du bara snacka lite? Tveka inte att höra av dig till Solkompaniet!

Kontakta Solkompaniet här.

Elbilslandet Gotland drivs av Solkompaniet och är delfinansierat av Energimyndigheten. För Energimyndighetens räkning utvärderas vissa delar av projektet. För frågor kontakta Jon Malmsten; e-post: jon.malmsten@solkompaniet.se, tel:0707 - 22 37 38. Copyright © All rights reserved